Hogyan lehet eltávolítani a koleszterin lerakódásokat a szem alatt

A MedLine Plus szerint a koleszterin lerakódások a szem körül a Familial hypercholesterinaemia állapotának következményei, vagyis amikor a “rossz” koleszterin átjut a családi vonalakon. Ez egy genetikai betegség, amely a születéskor kezdődik. Zsíros bőrbetétek is előfordulhatnak a könyökökön, térdén, fenekein és inakján. A kockázati tényezők magasak, beleértve a szívrohamokat és a szívbetegségeket. Ezért feltétlenül ellenőrizze kezelőorvosával, ha zsíros lerakódások jelennek meg a szaruhártya körül.

A C, B6, E és a kolin, a pantoténsav és a lecitin mindennap a felsorolt ​​kiegészítőket vegye be. Isabel Bellamy és Donald MacLean ezeket a “Radiant Healing: A sok út a személyes harmónia és a bolygó egészének” könyvében javasolja, hogy segítsenek csökkenteni a sárga zsíros lerakódásokat a szem körül. Mindenképpen ellenőrizze orvosával, mielőtt ezeket a kiegészítőket venné.

Készítsen egy teát gentian root, fűszeres, skullcap és borsmenta gyógynövény. Helyezze a laza fűszernövényeket egy főzéshez. Mérj meg 1 tl gyógynövényt minden csésze vízért, amelyet egy edénybe öntesz. Hagyja a gyógynövényeket mereven lefedni 10 percig. Húzza és igyon naponta 3 pohárral. Bellamy és MacLean javasolja ezeket a gyógynövényeket, hogy segítsenek a zsíros lerakódásokban. Ismét ellenőrizze kezelőorvosával, mielőtt gyógynövényeket szed.

Kérjen szakmai segítséget az étrendi tanácsadáshoz és az életmód megváltoztatásához. A MedLine Plus azt is javasolja, hogy segítsenek csökkenteni a koleszterinszintet. Kerülje az ételeket telített zsírok, például marhahús, sertés, kókusz és pálmaolajok. Orvosa ajánlhatja a szükséges gyógyszereket is.