Hogyan lehet elveszíteni a zsírt a hátadon

A hátsó zsír zavarba ejtő és csúnya, de egy kicsit keményen dolgozik. Az erőteljes hátsó izmok jóak a testtartáshoz, enyhítik a sokféle gyakori hátfájást, és segítenek a fürdőruhában jól nézni. Ne végezzen gyakorlatokat a hátadra és a magra, hogy erősítse és hangolja vissza az izmokat. A zsírokat a test teljes testsúlyának elvesztésével is megteheti. Ezt úgy érheted el, ha csökkented az összes napi kalóriát, vagy több kalóriát éget, mint amit a testmozgás során fogyaszt. Az étrend és a testmozgás kombinációja gyakran a legjobb és leggyorsabb módja annak, hogy a háta múlandó súlyát megsebezze.

Étrend és életmód

Csökkentse az összes kalóriát, amelyet naponta 250-től 500-ig elfogyaszt. Ezzel hetente 1/2 és 1 fontot veszít. Ez a test súlya megszűnik az egész testből, ezért ne várjon jelentős változásokat a hátsó zsírjaidtól, ha ezt gyakorlás nélkül csinálod.

Gyakorlatok a megerősítéshez és a hanghoz

Egyél egészséges, egészséges, feldolgozatlan ételekkel. Válasszon diétát elsősorban a sovány fehérjékből, egészséges zsírokból, alacsony zsírtartalmú tejtermékekből, teljes kiőrlésű gabonából és gyümölcsből és zöldségből. Igyál sok vizet, mivel ez segíti a szervezetetekben mindent, hogy hatékonyan működjenek, és érezze magát egy kicsit tele.

Az aerob testmozgás heti 3-5 alkalommal hetente 30-90 percet, attól függően, hogy melyik a jelenlegi edzésed és egészséged. Válasszon mérsékelt intenzitású tevékenységek közül, mint például a gyors séta, a kocogás, a kerékpározás, a kick-boxok vagy az úszás.

Feküdj a stabilitáson vagy a labda labdáján a hasa a labdán, a hátsó lapos, a lábad egyenesen mögötted és a lábad szilárdan ültetett a földre. Emeld fel a mellét a labdáról, és hagyd, hogy karjaid leereszkedjenek a vállakról. Emelje fel a karjait 30 fokos szögétől a testedtől, így Y alakot alkotnak fölötted. Álljon meg néhány pillanatig, mielőtt lassan leengedi őket. Tegyél 10 ismétlődést hetente háromszor.

Maradj a stabilitási labdával és gördítsd előre a testedet, hogy a lábad és a lábad felemelkedjen a földről, karjaid a padló felé néznek a labda előtt, és a kezedeket a labda előtt a földön szilárdan ültették. Járd el a kezedet, amíg elkezdesz kissé bizonytalanul érezni magad, majd menj vissza, és tegye vissza a lábad a padlóra a labda mögött. Ismételje meg ezt a gyakorlatot hetente háromszor háromszor.

Vegyél fel egy pár súlyzót. Hajlítsa előre a derekát, amíg a törzs párhuzamos a padlóval. Hagyja, hogy a karjaidat, amelyek a súlyzókat tartják, egyenesen a vállakkal tedd le a tenyereiddel szemben. Emelje fel karját egyenesen az oldalára, és tartsa néhány pillanatig. Lélegezzen mélyeket. Lassan vigye vissza karjait a kiindulási helyzetbe. Csináljon 12 ismétlődést hetente háromszor.