Hogyan lehet kapni egy olajos gél folt egy nejlon kabát

Bármely hétköznapi egészség- és szépségápolási terméknek olajos, gélkonzisztenciája van, amely könnyen elszínezheti a ruháidat. A fényvédő folt vagy a haj termékcsomagja egy nejlonszőrzeten egy csúnya foltot hagyhat maga mögött. Mielőtt a nylonbevonatot behelyezné a mosógépbe, az olajos gél foltját előzze meg, hogy tartós legyen.

Helyezze a ruhát sima felületre. Helyezzen egy darab papírtörülközőt a festett felület alatt, hogy elkerülje a vérzést. Munka 1 evőkanál folyékony mosószert a foltba egy puha sörtéjű ecsettel. Hagyja a szappant öt percig felszívódni a foltba.

Öblítse le a folyékony mosószappant a foltból. Ha ez megmarad, hozzon létre egy keveréket 1/2 gallon langyos víz és 1/4 csésze oxigén fehérítő por. A vizet addig keverjük, amíg a por teljesen fel nem oldódik.

Egy fehér mosogatórongy vagy egy tiszta, puha, sörtéjű ecset sarkait az oxigénes fehérítő keverékbe. Az oxigénes fehérítő oldatot a foltra mossa. Folytassa a terméket a foltba, amíg teljesen meg nem szűnik.

Mosogassa le a nylon kabátot a címke utasításainak megfelelően. A University of Illinois Extension ajánlja a bevonat forró vízben történő mosását, ha a címke útmutatásai szerint. Győződjön meg róla, hogy a víz hőmérséklete nem haladja meg a 160 Celsius fokot. Bármilyen melegebb, és károsíthatja a szintetikus nejlonszálakat.