Hogyan lehet megszabadulni az akne sebek az arcon

Akne sebek jelentkezhetnek a bőrön, amikor a pórusok eltömődnek olajokkal és szennyeződésekkel, majd baktériumokkal fertőzöttek. Akne sebek, más néven akne pustules, gyakran töltötte, fájdalmas és csúnya. Bár sok over-the-counter aknekrém áll rendelkezésre, gyakran erős kémiai összetevőkből állítják elő, amelyek irritálhatják a bőrt. Azonban a pattanásos sebek hatékonyan kezelhetők néhány természetes alternatíva alkalmazásával, amely károsíthatja a bőrt károsodás nélkül.

Gőzölje meg a bőrt, hogy kinyissa a pórusokat, és szennyeződéseket engedjen ki. Töltse meg a tálat forró vízzel. Húzza 12-18 cm-t a tál fölé, és takarja le a fejét és a tálat egy törülközővel. Gőzölje meg bőrét 5-10 percig, majd hideg vízzel fröcskölje le a bőre. Gördítsd fel arcodat naponta egyszer.

A gyulladás csökkentésére és a bőrsejtek forgalmának növelésére alkalmazzon citrom- és aloe tonert a pattanások gyomrában. Töltsön be egy palackot 8 oz-val. Citromlé, és adjunk hozzá 1 evőkanál. Az aloe vera gél. Rázza fel jól az üveget az anyagok kombinálásához. Szórja be a bőrt, és hagyja száradni. Alkalmazza a citromlevet és az aloe vera festéket, miután naponta egyszer gőzölgeti a bőrt.

Kezelje a pattanások sebét hígított teafajjal, hogy kiküszöbölje az akne okozó baktériumokat a bőrön. Helyezzünk két csepp teafaolajat egy pamut golyóra, és áztassuk a pamut golyót vízben. A hígított teafaolajat szélesztje a bőrödön, így az olaj áztassa a bőrt. A hígított teafaolajat naponta egyszer alkalmazzuk a bőr tónusát követően.