Hogyan lehet sütni a csontozott parmezán-korpás sertéshúsokat

A rántott sertéshús vacsora nem kell úszni telített zsírban és nátriumban. Ha sütjük ahelyett, hogy megpirítjuk, és a lehető legkevesebb vágást használjuk, akkor sok mindent megteszünk, hogy megkönnyítsük a klasszikus vacsorát. A kicsontozott roston gyakran csökkentik a sütő főzésének szárító hatását, de ha kedvelik a kicsontozatlan sertéshúst, kezdjük el a gyors száradással, hogy a gyümölcslevet lezárjuk. A bru-rumbombák, akár vásároltak, akár frissen készültek, kis mennyiségű, kiváló minőségű reszelt sajtot tartalmaznak – lehetőleg friss vagy szárított fűszernövényeket a további ízekhez és extra nátriumhoz.

Melegítsük fel a sütőt 425 ° Fahrenheitre.

Töltsünk egy sekély tálat liszttel, majd a lisztet sóval és borssal szedjük.

Két vagy három tojásfehérjét egy kanál vízzel kenjen a második sekély tálba. Alternatív megoldásként a víz helyett inkább egy kanál mustárt kell habverni, hogy a hiányzó tojássárgák színét és krémességét közelítse hozzá, a hozzáadott koleszterin nélkül.

Rántott Parmigiano-Reggiano sajtot, és finomra vágja a friss fűszernövényeket, ha szükséges. Keverje össze a reszelt sajt 1 részét 4 rész kenyérrémmel a harmadik sekély tálban, majd keverje össze egy kanálból a gyógynövényből.

Sorja fel a lisztkeverék három sekély tálat, a tojásfehér keveréket és a kenyérsajtos keveréket.

Fordítsunk meg egy sertéshúsot a lisztkeverékben, és rázzuk le a felesleges lisztet, mielőtt a tojásfehér keverékbe bemártjuk. Nyomja meg a tojásos tésztát a kenyérsajtos keverékben, majd fordítsa át, és nyomja a másik oldalon a morzsákat.

Ismételje meg a maradék szeleteket.

Alaposan felmelegítsen egy kis mennyiségű canolaolajat egy közepes magas hőmennyiségű serpenyőben. Tegyük a szeleteket a forró serpenyőbe, és mindkét oldalán félretesszük őket, oldalanként körülbelül két percig.

Állítsa be a serpenyőt a sütőben, miután a szeletek aranybarna mindkét oldalon. Süssük 20 percig.

Helyezzen be egy főzőhőmérőt az egyik szeletbe. Amikor egy minimális belső hőmérsékletet regisztrál, 145 fok Fahrenheit és minden szelet ropogott, vegye ki a serpenyőt a sütőből, és szolgálja a sertéshéjat.