Hogyan lehet elveszíteni 14 lbs. 2 hónap alatt

A 3,500 kalóriára kilóért, 14 kiló egyenlő 49 000 kalóriával. Ha két hónap múlva elveszíti a 14 fontot, az étrend és a testmozgás kombinációját úgy kell bevinnie, hogy kalóriát vegyen be és / vagy égjen el, oly módon, hogy ez alatt az időszakban 49 000 kalóriaméret keletkezik. Ezt úgy teheti meg, hogy csökkenti a kalóriák jelenlegi bevitelét, vagy növeli a kalóriák számát naponta 500 és 1000 között. Ilyen ütemben hetente 1 vagy 2 fontot, vagy 8 és 16 kilogrammot veszíthet egy nyolchetes időszak alatt.

Számoljon be minden kalóriát, amellyel beveszed. Használj webalapú kalóriakövetőt, hogy segítsen követni és csökkenteni a napi kalóriabevitelt. Ha hetente 2 fontot veszítesz, akkor napi 1000 és 1200 kalóriát kell csökkentened a jelenlegi kalóriabeviteleden. Kerülje a feldolgozott és magas zsírtartalmú ételeket. Ehelyett helyettesítse a friss gyümölcsöket és zöldségeket, valamint a teljes kiőrlésű gabonát és a sovány fehérjét.

Gyakorolj 45-60 perc a hét legtöbben. Célja a mérsékelt és erőteljes edzésnek, mely 50 százalékos és 80 százalékos célzási zónába kerül. 35 éves korosztály számára, ez 93 és 148 ütem / perc között lenne. A cél pulzusszám a maximális pulzusszám százalékos aránya. A maximális pulzusszámot úgy határozza meg, hogy levonja korát a 220-as számról. A 35 éves maximális pulzusszám 185.

Növelje a fizikai aktivitást egész nap. Ne várjon addig, amíg nem adod a fitnesz felszerelésed, hogy gondolkodj a kalóriatartalommal. Keresse meg az egész napot, hogy több kalóriát égjen. Ötletek közé tartozik a lépcső kétszer egy időben, állva és járni gyakrabban, mint ülsz, és felemeli a kézzel súlyokat vagy ugráló kötelet, míg televíziót néz.