Hogyan lehet tisztítani a pattanások egyik napról a másikra

Az akne egy általános bőrbetegség, amely minden korosztályt sújt. A foltok mindig úgy tűnnek, hogy egy különleges esemény előtti napon jelennek meg, tehát közös vágy, hogy megszabaduljanak tőlük egyik napról a másikra. Bár ez nem mindig lehetséges, akkor teheted meg, hogy felgyorsítsa a gyógyulási folyamatot, különös gonddal a bőrödön, és dolgozzon az eltömődött pórus megnyitására, hogy a hiba teljesen gyógyulhasson.

Mossa meg arcát naponta kétszer, reggel és este. Használjon olyan gyógyszeres akne tisztítószert, amely benzoil-peroxidot vagy szalicilsavat tartalmaz, hogy kiszáradja a foltokat és gyorsítsa fel a gyógyulást. Ne tisztítsa meg többet, mint ez, mivel kiszáradhatja a bőrt és pattanást okozhat.

Használja a gőzt, hogy nyissa ki a pórusokat, és tegye érzékenyebbé az akne kezelést. Forraljuk fel egy fazék vizet, majd húzzunk fel egy törülközőt a fejed és a nyak fölé, miközben lebegünk a pot fölé. Ne légy túl szoros, mert égethet. Hagyja, hogy a gőz megnyitja a pórusokat, és kb 10 percig izzadjon.

Dab egy kis akne spot kezelést közvetlenül az akne pattanások. A benzoil-peroxid a legalkalmasabb, mivel túlszárítja a felesleges olajat és megöli az akne okozta baktériumokat. Ez a krém közvetlenül a gőzölés után lehetővé teszi, hogy felszívódjon a pórusaiba, és azonnal munkába álljon.

Lásd a bőrgyógyászot, ha a pattanások nem tisztulnak. Nem valószínű, hogy egyik napról a másikra pattanásos pattanásokat szüntethet meg. Ha azonban hat hétig folyamatosan gondoskodik a bőröktől, és még mindig nem lát változást, akkor vegye fel a kapcsolatot egy bőrgyógyászral, hogy vegye igénybe az orvosi rendelvényt.