Hogyan kell ellopni egy gyermekbiztosítót?

Egy 3 éves gyermek Calgaryban, Alberta-ban, 2009-ben megölték, miután megragadta a szülei elliptikus gépének rudak között. Nyilvánvaló, hogy az elliptikus gépek és más nehézfizikai eszközök nem készültek és nem is szánták a gyermekeket, ezért tanítsa a gyermekek berendezéseinek biztonságát, és óvintézkedéseket tegyen a gyermekbiztonsági eszközök számára. Azáltal, hogy az elliptikus szemmel tartja a szemét, megvédheti gyermekeit a sérüléstől és akár a haláltól.

Fogadjon el egy szobát egy zárral a gyakorló berendezéséhez. Az edzés befejezése után zárja be a helyiséget, hogy megakadályozza a gyermekek hozzáférését a berendezéshez. Ha nem tud egy teljes szobát eldobni elliptikus gépére, használjon másik szobát a zárolt házban, például egy tanulmányi vagy kézműves helyiségben.

Válasszon ki egy elliptikus modellt, amely lehetővé teszi a gyermekvédelmi őrök használatát. Az őrök könnyedén felpattinthatóak az elliptikus pedálok aljára, így nem mozgathatók, amíg az őröket eltávolítják. Lépj be a szokásba, hogy az őröket minden egyes alkalommal gyakorolhassuk.

Használjon kulcsra aktivált elliptikus készüléket, vagy legalább húzza ki a készüléket, amikor elkészült. Miközben nem feltétlenül állítja meg az elliptikus mozgást, az elliptikus képernyőn megjelenő fények és hangok hiánya visszatarthatja a gyermekeket attól, hogy érdeklődjenek és a gombokkal játsszanak.

Tudja, hol van a gyermeke mindig, különösen akkor, ha az elliptikus. A “Consumer Reports” megjegyzi, hogy az elliptikus gép következtében a gyermekek sérüléseinek nagy része általában akkor fordul elő, amikor a gépet a szülő használja, és a gyermek a szülő ismerete nélkül a gép mögött van. Ha lehetséges, helyezze el az elliptikus gépet a falról, és olyan közel olyan sarokhoz, hogy csak az első vagy az oldalsó oldalról érkező gyermekre kell aggódnia.

Tanítsd meg gyermekeidet arról, hogy biztonságos az edzőgépek körül, mint egy elliptikus gépezet, feltéve, hogy elég idősek ahhoz, hogy megértsék. Magyarázd el, hogy ez nem a gyermekek számára készült, és hogy súlyosan megsérülhetnek a játékon.