Hogyan lehet elveszíteni 8 £

A nyolc kilogrammos súlycsökkenésnek nem kell frusztrálnia. Elkötelezettje van a maga részéről, de a diéta és a testmozgás kombinációjával elérheti a célját. A testsúlycsökkenés akkor érhető el, ha negatív kalóriatartalmat hoz létre. Egy kiló súlycsökkenés 3500 kalória. A kalóriák az Ön által fogyasztott ételekből származnak, és energiát szolgáltatnak a tevékenységetekért. Ha többet eszel, mint amennyit használsz, a tested túlsúlyban tárolja a testet. A kulcs tehát az, hogy enni, amire szüksége van, és égesse ki a már meglévő üzleteket. Ez nem minden nap egy napon megy végbe, ugyanúgy a túlsúly nem érkezik egyik napra. Készüljön el búcsúzni a nyolc fontra hat-nyolc héten belül.

Csökkentse napi kalóriatartalmát 10-15 százalékkal, vagy napi körülbelül 250 kalóriával. Többféle eredetű élelmiszert is fogyaszt, például gyümölcsöket, zöldségeket, sovány húsokat, babot, tojást, alacsony zsírtartalmú tejterméket és teljes kiőrlésű gabonát.

Növelje napi aktivitási szintjét legalább 30 perc aerobic edzésen, mint például gyaloglás, kerékpározás, úszás, kocogás, tánc, sífutás és evezés közben, naponta körülbelül 250 kalóriát égetve. Például, ha súlya 160 font, akkor 261 kalóriát éget egy 30 perces sétával. Ugyanazokat a kalóriákat fogyasszák súlyos edzéssel 30 percen át, rövid pihenőidőkkel, ami szintén növeli az anyagcserét. Vagy aerob táncot készítsen körülbelül 25 percig, hogy 250 kalóriát égessen.

Tervezz, hogy hetente 1 fontot veszítesz, ha naponta 250 kisebb kalóriát eszel, és naponta 250 kalóriát éget, összesen egy hét alatt összesen 3500 kalóriát. Fenntartja a táplálkozását és a testmozgást nyolc hétig, hogy biztonságosan elveszítse nyolc kilót.

Csökkentse a bejövő kalóriákat és égesse le a kalóriákat, összesen 28.000 kalóriát veszítsen nyolc kilót. Növelje napi tevékenységi szintjét, hogy minden héten több kalóriát égessen.