Hogyan lehet gyors láb

Az agilitás, amelyet gyors lábaknak is neveznek, a test képes megváltoztatni helyzetét vagy irányát. Különösen a sport számára fontos, hogy a sportolók képesek legyenek elég gyorsan mozgatni mind a támadó, mind a védekező lépéseket. Annak érdekében, hogy felgyorsítsa a lábát, erős maggal, kivételes egyensúlygal és rugalmassággal kell rendelkeznie.

Core, egyensúly és rugalmasság

Hajtson végre deszkákat. Lépjen be egy felugró pozícióba, de a felsőtestet a könyök és az alkarok támasztja alá a keze helyett. A test teteje – a fejtől a sarkáig – egyenes vonalat kell alkotnia. Tartsa ezt a deszkát 30-60 másodpercig.

Karaoke

Feküdj a hátadra térdre hajlítva és lábakkal a földre, hogy felkészüljenek a dörzsölésre. Helyezze kezét a fejed mögé, de ne nyúljon a nyakába. Húzza le a vállát a földről a hasi izmok segítségével. Ellenálljon a vállak kerekítésével vagy a nyakát hajlítsa meg. Térjen vissza a kiindulási helyzetbe, és folytassa a mozgást egy percig.

részhajrák

Állj lábakkal együtt, és karjaidat az oldaladon a felszedéseknél. Hajlítsa a csípőt, hogy lecsökkenti a felsőtestet addig, amíg a törzs a talajjal párhuzamos, és a karját lefelé húzza. Egyidejűleg emelje fel a jobb lábát mögött, és emelje fel a karjait az oldalára. Tartsa ezt a pózust néhány másodpercig, mielőtt a karjait és lábát lenyomná a padló néhány centiméterére. Folytassa ezt a mozgást egy perccel a lábak váltása és ismétlés előtt.

Az egyensúly a jobb lábadon, a bal lábed hajlítva, felemelkedett és kissé mögötte az inga elvégzéséhez. Helyezze jobb kezét a csípőjére, miközben egylábas guggolt. Egyszerre elérje a bal kezét a jobb lábához. Álljon fel egyenesen álló helyzetbe, majd a bal karját a fejed fölé emelje, miközben kissé hátrafelé hajlik. Húzza előre a bal lábát és tartsa meg egy számjegyet, mielőtt megismételné a mozgást. Folytassa a 10 ismétléshez a lábak váltása előtt.

Állj lábaddal csípőszélességgel, hogy oldalpálcákat hajtson végre. Hajlítsa meg a jobb térdét és jobbra fekvesse a felsőtestét. Helyezze a kezét a jobb térdre, ha szükséges, és tartsa a hát és a bal lábát egyenesen. Tartsa öt másodpercig. Ismételje meg hatszor minden egyes lábát.

Állj meg egy lábat a másik elé, hogy átsétáljunk. Tartsa a lábát szorosan egymáshoz és a lábak egyenesen. Csuklópánt a csípőre, hogy hajlítsa előre. Hagyja, hogy a karja leessen a padló felé. Érintse meg lábujjait, és tartsa öt másodpercig. Kapcsolja a lábakat. Ismételje meg hatszor minden egyes lábát.

A karaoke lépés megkezdéséhez fordulj előre. Induljon oldalra jobbra a jobb lábával jobbra lépve.

Hozd a bal lábed a jobbod előtt, majd ismét jobbra csúszhatsz oldalra.

Folyamatosan oldalra mozog, az egyik lábát a másik elé helyezve, és oldalra lépve. Folytassa a karaoke a szoba hossza, majd térjen vissza, ugyanabba az irányba néz.

Jelölje meg az öt sprintvonalat: a kezdővonalat, majd az első, a második, a harmadik és a negyedik célt, mindegyik távolabb, mint az utolsó, de egymást követő sorban.

Kezdje a startvonalat, és sprint az első sorra. Lépjen le és érintse meg az ujjaival, amikor bekapcsolja a lábujjaidat, és visszaviszi a kezdővonalat.

Érintse meg azt a sort, mielőtt megfordult és versenyezne a második sorban. Ismételje meg ezt az előre és hátra mozgást, amíg el nem érte a végső sort, és befejezte a kezdetét.