Hogyan lehet öltözni, hogy elrejtse a nagy gyomrot a férfiak

Egy jó divat trükk hosszú utat megy, és nem csak a nők számára. Azok a férfiak, akik a gyomra elrejtésére törekednek, ezt egyszerű és egyszerű lépésekkel tehetik meg. A megfelelő nyomatok és színek viselésétől a tökéletes illeszkedésért, az ember gyomrának elrejtése nem lehetetlen.

Nyomtatványok, minták és színek

Ha felhívni kívánja a figyelmet valamire, amit gyakran kiemel, akkor ebben az esetben pontosan ellentétben fogunk állni az ember középső részével, ha egyszerű nyomatokat, mintákat és színeket választunk. Ha olyan ember vagy, aki el akarja rejteni a gyomrodot, választhat olyan semleges színeket, mint a barna és a bézs, és olyan színekben, mint a narancssárga vagy a neon zöld. Ez vonatkozik a nyomatokra és a mintákra is. Ha szereted a kockás ruhát, válaszd a kockás nadrágot, és párosítsd őket egy egyszerű pólóval. A forgalmas minta felhívja a figyelmet a középső részedről.

A Fit

Nagyon fontos, hogy jól illeszkedjen, ha olyan problématerületet próbál elrejteni, mint a gyomrod. Például a laza ruhák nagyobb méretűnek tűnhetnek, és nagyobb mennyiséget adhatnak a kerethez. Hasonlóképpen, a feszes ruhadarab viselése minden rossz helyen megölelheti görbéit. A gyomor elrejtéséhez a legjobban illeszkedni fog. Ez a felépítés nem túl szűk, de nem túl laza. Kényelmes, még felszerelve és nagyon hízelgő.

rétegek

Kabátok, dzsekik és pulóverek mind a barátod, amikor megpróbálják elrejteni a hasi zsírt. Ha a rétegek a megfelelő módon, ezek az extra ruhák hozzáadhat hízelgő érintés az alakját. Próbáld ki egy sportos kabátot egy alkalmi póló vagy egy ruhadarab tetején. Ez kihozza a vállát és kiterjeszti a hátat, így a tested jobban arányos a gyomrotokkal, ami végső soron csökkenti a gyomrot. Mint mindig, minden rétegnek megfelelően illeszkednie kell.

Amikor a kétség

A stílus kissé bonyolultnak tűnik időnként. Ha olyan ember vagy, aki megpróbálja elrejteni a gyomrodot, és még mindig nem biztos benne, hogy melyik útvonalat vegye igénybe, tartsa be a klasszikusokat: hosszú ujjú, fekete vagy sötétkék kék és egy szilárd ing. A színek jobban fogják a középső részüket, míg az ujjak a karjaidat hosszabbítják, így egy karcsúbb megjelenést kölcsönöznek. Párosítsd ezt jól felszerelt, sötétkék farmerrel vagy szürke nadrággal, és lesz egy karcsúsító együttesed.