Hány kalória az alkoholmentes sörben?

Az alkoholmentes sör kevesebb kalóriát és szénhidrátot tartalmaz, mint a rendszeres sör. Az alkoholtartalmú és alkoholmentes sörök kalória- és alkoholtartalmának megértése lehetővé teszi a tájékozott étrendi döntések meghozatalát.

Kalória tartalom

A Melvin H. Williams című, “Nutrition for Health, Fitness and Sport” című könyv szerint 12 uncia alkoholmentes sör 48 kalóriát tartalmaz. A nem alkoholos címkével ellátott sör 55 kalóriát tartalmaz 12 uncia adagonként.

Az alkohol tartalma

Az alkoholmentes sör 0 gramm alkoholt tartalmaz, míg az alkoholmentes sör legfeljebb 0,5 százalékos alkoholt vagy 1 grammot tartalmazhat. A tiszta alkohol 7 kalóriát tartalmaz grammonként.

Szénhidráttartalom

A rendes sör 12 gramm szénhidrátot tartalmaz, míg az alkoholtartalmú és nem alkoholos sör 12 g / 12 uncia. Négy uncia bor tartalmaz 4 gramm szénhidrátot, míg a könnyű sör 7 g / 12 uncia.

szempontok

Az alkoholtartalom nem alkoholos sörben jelentéktelen. Bár egyes államok kiskorúak számára lehetővé teszik a nem alkoholos sör fogyasztását, az Indiana Egyetem Indiana Prevention Resource Center megjegyzi, hogy a gyakorlat ösztönözheti a rossz alkoholfogyasztási szokásokat.