Hogyan fogyjon az amitriptilin mellett

Az amitriptilin egy triklikus vényköteles gyógyszer, amelyet depresszió és szorongás kezelésére használnak. Az amitriptilin a fejfájástól a székrekedésig számos mellékhatással jár. Egy közös mellékhatás a súlygyarapodás. A testsúlycsökkenés több kalóriát éget el, mint naponta. Alkalmazkodjon az étkezési szokásokhoz és rendszeres testmozgással vegyen részt, hogy ösztönözze a fogyást az amitriptilin bevétele közben.

Kövesse az orvamédiás ajánlásoknak megfelelően az amitriptil szedését. Ne változtassa meg adagját a testsúlycsökkenés kíséretében.

Növelje súlya három hetente, hogy segítsen megnövelni a sovány izomtömeget, növelje az anyagcserét és égesse el a kalóriákat, megkönnyítve a fogyást. Munka ellentétes izomcsoportok ugyanazon a napon, mint a hát és a mellkas hétfőn, karok és abs az szerdán, és a lábak és a nadrág pénteken. Vegyünk olyan összetett gyakorlatokat, amelyek ugyanabban az időben több izomot működtetnek, mint a tüdőt, a tricepszeget, a pattanást és a pullupot. Végezze el az egyes feladatokat három 15 ismétlésből.

Csökkentse a kalóriabevitelt a fogyás csökkentése érdekében. Élelmiszeri folyóirat vagy online súlycsökkentő eszköz segítségével figyelheti a kalóriáit. A kalória öt napig nyomon követheti az átlagos fogyasztók számát. Vidd le 500-ról 750-öt az átlagtól, hogy kiszámolod a kalóriák számát, amire kb. 1-2 lbs-t kell elveszíteni. heti.

Vágja vissza a nátriumot, hogy a vízvisszatartás miatt többletküszöböt kapjon. Az ételeket fűszerekkel, fűszernövényekkel és zöldségekkel sózzuk fel a sókeverő helyett. Kerülje a magas nátriumot feldolgozó élelmiszereket, mint a dobozos ételeket és a fagyasztott vacsorákat.

Adjon egészséges étkezési szokásokat. Töltse fel az ételeket természetes formájukban, mint a csirke, a hal, a sovány bélszín, a pulyka, a zöldség, a teljes kiőrlésű tészta és a kenyér, az egészséges zsírok, például az avokádó, a diófélék, a gyümölcsök és az alacsony zsírtartalmú tejtermékek. És segítenek abban, hogy hosszabb ideig érzitek magatokat. Maradjon távol a finomított cukrok vagy transzzsírok, például a cookie-k, sütemények vagy sült ételek magas táplálékaitól, amelyek nagyon kevés tápanyagot tartalmaznak.