Hogyan kaphat orvosát a masszázs biztosításához

Időnként a masszázs több, mint pusztán stresszmentési taktika. A terápiás masszázs segítheti az embereket fájdalom, depresszió és egyéb betegségek kezelésében. Ezekben az esetekben a masszázs orvosi szempontból szükségesnek tekinthető, és egészségbiztosítással kell rendelkeznie. Mielőtt a biztosítás fizetni fog a masszázsért, bizonyítania kell az elsődleges egészségügyi szakembertől, hogy orvosilag szükséges eljárás. Beszéljen orvosával és magyarázza el, miért szeretné, ha a masszázsterápia részese lenne a kezelésnek.

Olvassa el egészségbiztosítási szabályzatát annak igazolására, hogy az egészségbiztosítás kiterjed az orvosilag szükséges masszázsra, javasolja a MassagePost.com. Bizonyos biztosítási kötvények nem terjednek ki a masszázsokra, az orvos által előírt vagy nem, így nem tanácsos megpróbálni és orvosát jóváhagyni anélkül, hogy fizetni tudna az egészségbiztosításon keresztül.

Vizsgálja meg annak lehetőségét, hogy a masszázs terápia jó választás az adott betegség kezelésére. Ha ez nem egy jól ismert vagy elismert kezelés az Ön állapotára vagy sérülésére, akkor orvosa valószínűleg tétovázik, hogy segítséget nyújtson az előírt gyógymasszázs kezelésnek kezelésként. Előfordulhat, hogy az esettanulmányok példányainak nyomtatásához bizonyítékokat kell bemutatnia. Például a Journal of Alternative Complementary Medicine javasolja a rákellenes kezelés masszázskezelését.

Látogassa meg kezelőorvosát, és beszéljen vele a tüneteiről és a rendelkezésre álló taktikáról, hogy hogyan kezelje a betegségét. Valószínű, hogy kezelőorvosa fájdalomcsillapításokat javasol, mielőtt a masszázsterápiát életképes kezelési lehetőségként javasolja, ezért előfordulhat, hogy magának kell előállítania. Magyarázza el, miért szeretne részt venni a masszázs terápiában, és idézze azokat a sikeres eseteket, amelyekben a masszázskezelést olyan betegség kezelésére használják, amellyel a kapott kutatással szenved.

Beszéljétek meg a lehetséges masszázsterápiát. A SelfGrowth.com figyelmeztet, hogy orvosa valószínűleg nem fogadja el a “wellness spa” típusú masszázst. Ehelyett keresd a rehabilitációs és orvosi masszázs-klinikákat, amelyek elfogadják a különféle típusú biztosításokat annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy lefedhető.

Engedje meg kezelőorvosának, hogy fejezze ki aggodalmát és fenntartását a gyógymód kezelésére. Kizárólag más kezelési lehetőségekkel, például gyógyszerekkel és gyakori orvosi látogatásokkal csak akkor írhatja alá. Ha az orvos nem hajlandó jóváhagyni a masszázs biztosítását, kérjen egy beterjesztést egy második véleményért. Ha egyetért, várjon rá, hogy írjon receptet a masszázsért, majd küldje el az engedélyt a biztosító társaságnak a masszázsbevételekkel együtt.