Hogyan kell főzni turkey bélszínt egy crock potot

A pulyka szelet – a csont nélküli csík a fehér hús alatt található mell – tökéletes mellé elegáns vacsorát vagy egy alkalmi vasárnapi túrát kínál. Az átlagos turkey bélszín súlya 8-16 uncia, és alacsony zsírtartalmú fehérjeforrás. A filé elkészítése egy lassú tűzhelyen, például egy Crock-Pot-ban, egy entőrt hoz létre, amely villás és gyengéd. Vezessünk be zöldségfélékbe egy kész étkezésre, amely nem hagy önnek több edényt és mosogatót. További íz-rúgás esetén a pulyka szószos fűszernövények és fűszerek keverékével szórja meg, vagy gyümölcsös édességet adjon hozzá egy pár lekvárt.

Hajtsa a vörös burgonyát, a sárgarépát és a hagymát a lassú tűzhely alján.

Megszórjuk só és bors a szelet minden oldalán. Hagyja a zöldségeket a lassú tűzhelyen.

Öntsük a levest a bélszín és a zöldségek fölé.

Spoon 1/3 csésze narancssárga lekvár vagy sárgabarack zselé rajta.

Fedezze le a lassú tűzhelyet. Főzzük fel a filé magasra 4-5 órát, vagy főzzük magasra egy órára, és alacsonyan hat vagy hét órát. Helyezzen be egy élelmiszer-hőmérőt a szeletláb középpontjába, és győződjön meg róla, hogy a belső hőmérséklet legalább 165 ° Fahrenheit. Ha ez nem így van, folytassa a főzést 15 percig magas vagy 30 percig alacsony, és ellenőrizze újra.

Távolítsuk el a szelet, és engedjük pihenni 10 percig. Szeletelje a húst, majd rendezze a szeleteket és a zöldségeket egy tálra és szolgálja.