Hogyan kell sütni egy serpenyőben

A sütő sütővel nagy húsdarabokat pörkölhet, gőzölheti a húsokat és a zöldségeket, lassan főzhet nagy mennyiségű ételeket, és ugyanazokat az elemeket sütheti, mint egy hagyományos fali sütőben vagy tartományban, anélkül, hogy túlmelegedne. A tálca hordozhatósága lehetővé teszi, hogy szinte bárhová süsse le, ahol hozzáférhet egy 15 amp falú tartályhoz. Használja a rostélyt, hogy sütni tételeket, például süteményeket, pite-ket, kényelmes ételeket és süteményeket, és csökkentse a konyhában a hőt.

Helyezzen egy sütőtálcát a sütő aljára. Ez elősegíti az ételek egyenletesebb elkészítését. A sütőállványt nagy igénybevételnek kitett alumínium fóliával lefedve a sütőlapot sütemények és pizzák sütőlapjaként használhatják.

Fedje le a rostélyt a fedéllel és állítsa be a hőmérsékletet ahhoz, hogy megfeleljen a receptjeinek. Például egy fagyasztott pizza 425 fok Fahrenheit hőmérsékletet igényel, a csomagolt kekszek 375 fok Fahrenheit-t igényelnek, míg a brownie-k 350 ° Fahrenheit hőmérsékletet igényelnek.

Engedje meg, hogy a rostély 20 percig előmelegítse a fedelet.

Süssünk két edényt egyszerre, ha a rostélya elég nagy. Egy 18-qt. A sütőtökben két kenyérsütő van, és két kenyérből egy időben süt. Három 1 1/2-qt. A sütőtök edényei ilyen méretűek, és egy egész ételt, például húsdarabot, melléktálat és sült burgonyát süthetnek.

Kövesse a receptjeinek utasításait a szakácsidőszakra, mivel ezek az ételektől kezdve az edényig terjednek. A kenyér akár 75 percet is igénybe vehet, a sült burgonya akár 70 percet is igénybe vehet.