Hogyan lehet elveszíteni a hasát és a csikorgát

Bár sok infomercials, hirdetés és testgyakorlatok ígéretét, hogy csökkenti a problémás területeket, a spot csökkentés lehetetlen. Ha elveszíted a csikorgó nadrágodat és a nyájas hasát, akkor étrenddel és testmozgással kell elveszítened a zsírokat az egész testedből. Ha a testzsír csökken, akkor a túlzott zsír a problémás területeken. Ez javíthatja a megjelenését, és hasznos az egészséges, mivel a felesleges zsír növeli a betegség kockázatát, például bizonyos rákot, cukorbetegséget és szívbetegséget.

Kövesse az egészséges, csökkentett kalóriatartalmú táplálkozási tervet, hogy csökkentse súlyát. A Nemzeti Szív-, Tüdő- és Vérintézet (NHLBI) azt ajánlja, hogy kisebb adagokban étkezzen, és korlátozza a magas cukor, nátrium, koleszterin, transz és telített zsírok magas zsírtartalmú tejzsírjait, zsíros húsait és sült ételeket. Javasolják, hogy hangsúlyozzák a teljes kiőrlésű gabonát, a sovány fehérjét, a zsírmentes vagy zsírmentes tejterméket, valamint a különböző gyümölcsöket és zöldségeket.

Kerékpározzon, menj kocogással, vagy hetente 150-300 percet járj kalóriát égetni. Gyakorolj olyan intenzitással, amely növeli a légzésedet, de még mindig lehetővé teszi a beszélgetést. Keresse meg a szívműködést, és élvezze a változatosságát a szokásaival, hogy megakadályozza az unatkozást. Fontolja meg az úszást, az aerobik órát, a csoportos sportágakban való részvételt vagy a gyep fűzését.

Végezzen erõs edzést a hét két napján az izomszövet növelésére. Az optimális eredmény érdekében ne fókuszáljon kizárólag a fenékre és az abszolútra, hanem a lábakra, karokra, hátra, mellre és vállakra is. Minél több izomszövet van, annál több kalóriát éget, mert az izom több kalóriát éget el, mint zsírt, még akkor is, ha nyugodt vagy. Végezzen el akár három készletet és 12 ismétlést minden egyes edzéssel, kihasználva a súlyt, így nem tudsz ismétlődni az egyes készletek végén.

A csikó és az ab gyakorolja az erő-edzés rutin egy részét. Ezek a gyakorlatok erősítik az izmaidat, így amikor testzsírja csökkenni fog, akkor tónus, illeszkedés és erős testalkat lesz. Az American Council of Exercise által támogatott tanulmányok azt mutatták, hogy a gyakorlatok, mint például a négyes és négyutas csípő-hosszabbítások, túllépések és lépcsők a leghatékonyabban dolgoznak a fenékeden, és hogy a kerékpár összeomlik, Szék, és fordított dörzsölés, a leghatékonyabban működteti a hasi izmokat.

Nyerjen nyolc órát minden nap, hogy megakadályozza a súlygyarapodást. A Harvard School of Public Health szerint az alváshiány befolyásolja az étvágygátló hormonokat, ami az egészségtelen, táplálékkiegészítő élelmiszerek iránti megnövekedett vágyakat eredményezi. Ezenkívül az anyagcsere szempontjából előnyös növekedési hormont a szervezet alvás közben szabadul fel. Kevesebb alvás hagy el több időt enni, és kevesebb energiát gyakorolni.

Hagyjon hetente legfeljebb 1 és 2 fontot, ami az NHLBI szerint biztonságos és könnyen beépíthető az életmódba. Értsd meg, hogy ennek elérése érdekében napi 500-1000 kalóriát kell létrehoznod az étrend és a testmozgás között.