Hogyan lehet javítani egy dobozkeverék keverék cupcakes

Egy dobozos torta keverék lehet jó kiindulási pont az ízletes cupcakes. Bár a dobozos torta mix önmagában finom ételeket készít, néhány egyszerű díszítés is hozzáadható a keverék javításához. Számos változat adható hozzá a cupcakes fűszerezéséhez. A pontos kiegészítések függenek a kívánt sütemények típusától és a sütemény ízétől. Kísérletezzen különböző változatokkal.

Adjunk hozzá 1 tk. Vanília kivonat a torta tésztához. Opcionálisan, ½ ts. Mandula vagy gyümölcskivonat hozzáadásával.

Tartalmazzon 1 tk. Kakaót a keverékhez hozzáadni vagy növelni a csokoládé ízét.

Helyettesíti a megolvasztott vajat a növényi olajhoz, amelyet a tortánkeverék igényel. Megolvasztja a vajat egy mikrohullámú sütőben, és hozzáadja a torta keveréket.

Adjunk hozzá instant puding keveréket a torta keverékhez, hogy a cupcakes könnyebb és finomabb textúrát kapjon. Adjunk hozzá 3 evőkanál. Minden ízes puding keveréket a torta tésztához.

Cserélje le a vizet tejjel vagy íróval a süteménytégla elkészítésekor. A tej gazdagabb textúrát biztosít a cupcakes számára.

Hozzon létre gyümölcsös cupcakes hozzátéve citrus héja vagy gyümölcs. Puree a gyümölcsöt és csökkentse a vizet. Alternatívaként a citrushéjat felhúzza és hozzáadja a tortánkeverékhez.

Adjunk hozzá fűszereket a torta keverékhez. A fahéj, a szerecsendió, a gyömbér vagy a szegfűszeg népszerű választás az íz növelésére.

Fontolja meg, hogy gazdag folyadékot adjon a tortánkeverékhez. A rumot gyakran használják, de más likőrök adhatók hozzá. Csak a felét használja fel a dobozos torta receptben, és használjon folyadékot a másik fél számára.