Hogyan lehet meghatározni a méretet a kettős végű ökölvívó táskák esetében

A dupla végű ökölvívó táska, amelyet “őrült táskaként”, “őrült labdának” vagy “jitterbagnak” neveznek, egy fej-méretű táska, amely egy pár bungee zsinórhoz van csatlakoztatva. A zsinórok rögzítik a zsákot a padló és a mennyezet között, így néhány másodpercig rángatóznak, amikor eltalálják. Kiváló gyakorlat arra, hogy megtanuljuk, hogyan érjük el az ellenfél fejét a gyűrűben, mivel a zsák olyan közelről mozog, mint egy képzett bokszoló rügye. Ha otthoni öltözködésedet a boxgyakorlatok felszerelésére választod, fontos lépés a megfelelő méretű táska kiválasztása.

Értékelje a készségedet

Használd dupla végű táskákat a bokszkamrádnál, vagy tapasztald meg a kiképzett ellenfeleket, hogy felmérjék képzettségi szintjét a gyors és pontos ütéseket egy mozgó célponton. Kérdezze meg edzőjét, hogy segítsen ezzel. Ha önálló képzést folytat a dupla végű zsák vagy partner nélkül, feltételezze, hogy kezdő vagy, ha kevesebb mint egy éve rendszeresen edzett, középhaladó boxer, ha egy évtől három évig képzett, És egy szakértő, ha már több mint három éves boksz képzés.

Menj online egy boksz- vagy harcművészeti ellátáshoz. Ezek a webhelyek szélesebb választékot kínálnak a speciális bokszolóberendezésekhez, beleértve a kettős végű zsákokat is, alacsonyabb áron, mint amennyit a helyi sportáruházban talál. A helyi sportfelszerelések általában csak a szabványos 9 hüvelykes táskát hordozzák.

Válassza ki a táskád méretét a készség szintjének megfelelően. Használjon 9 hüvelykes táskát, ha kezdő vagy 8 hüvelykes vagy 7 hüvelykes táska, ha középhaladó boxer. A szakértők 6 hüvelykes dupla végű zsákot használhatnak.