Hogyan tervezzen egy romantikus éjszakát egy sátorban

Egy romantikus éjszaka egy sátorban meglehetősen olcsó módja annak, hogy megmutassa a partnerednek, amire törődsz vele, és időt szántak arra, hogy intim környezetet teremtsenek. A saját kertjében sátrat nyújthat, vagy kivonhat egy hétvégét egy helyi állam vagy nemzeti park felfedezéséhez. Válassz napközben olyan tevékenységeket, amelyek nem olyan megerőltetőek, hogy úgy érzed, mintha a napsütéskor találkozol. Elég energiát takarít meg ahhoz, hogy élvezhesse az éjszakai égboltot, a lángoló tábort és azon személy társaságát, akinek tervezte az intim kirándulást.

Foglaljon helyet egy romantikus környezetben, mint például egy félreeső erdős területen, a strandon vagy egy kemping közelében egy természetes forró tavasz közelében. Válasszon ki egy kempinget, amely nem lakik lakóautókkal, partizókkal vagy családokkal. Foglaláskor kérje a legtávolabbi helyet a bejárattól, hogy magánál maradjon. A kempingek általában kevésbé zsúfolt a hét folyamán, mint hétvégén. A kempinget nem csúcsidőszak alatt is lefoglalhatja, de győződjön meg arról, hogy az időjárás nem lesz olyan esős vagy hideg, hogy nem élvezheti magát.

Teszteld a sátort a romantikus est előtt. Győződjön meg róla, hogy minden alkatrésze van, és hogy a sátorban nincs lyukak vagy könnyek. Nem akarja, hogy a romantikus menekülés tönkremegy instabil sátor vagy éjszakai szúnyogfertőzés miatt.

Fektessen be minőségi sátorpárnába és hálózsákba. A romantikus kemping, amely a meghitt kempingtúrák művészetét oktatja, azt javasolja, hogy vásároljon két azonos típusú és márkájú hálózsákot, és zászlót készít. “A kényelem az alsó sor,” magyarázza a site. “A kényelem optimalizálása érdekében győződjön meg róla, hogy a használni kívánt alvózsákok melegek, tágasak és könnyen összecsukhatóak.

Hozd el a fogaskereket és a kellékeket, amelyek kényelmes, romantikus légkört teremtenek. Vegyen részt tea világító gyertyák Mason üvegek, több kemping lámpák, szép párnák, ágynemű és törölköző, elegáns ételek, ezüst és üvegáru, és szexi ruhát viselni az esti órákban. Mindazonáltal nem kell napvilágra néznie. Válassz olyan ruhákat, amelyek vonzóak, de kényelmesen érezzük magunkat és védjük az elemeket.

Hozzon létre egy romantikus menüt. Nem kell drága tételeket vásárolnia. A partnere nagyra értékeli, hogy kedvenc ételét több mint 150 dolláros kaviárra helyezi. Kezdje a vacsoráját egy pohár jó borral és egy romantikus előételben. “Szórakoztatni a szájat: Készíts egy kis kavicsot, vagy éttermi beszédben, szórakoztató bouche-t, hogy kísértsd a szeretődet, mielőtt elkapták a csábító vacsorát” – mondja Diane Brown, a “The Seduction Cookbook: Culinary Creations for Lovers” kiadója. Az esti vacsorához sült bélszínt, csirkét vagy tenger gyümölcseit, valamint rengeteg zöldséget. Hozzon egy házi készítésű vagy boltban vásárolt desszertet, például csokoládé tortát, szarvasgombát vagy cseresznye torta. Reggelire vigye el kedvenc reggeli kávéját vagy teát, friss epereket vagy cseresznyét és valamit, ami könnyű főzni a tábortűzben.