Hogyan kell egy roston sült pecsenyét steakbe fordítani

A sült hengeres vagy hosszúkás izomhéj, amelyben a gabona a hús hosszú oldalával azonos irányban fut. A steak ugyanaz a darab hús vágva szeletek 1-3 colos vastag. Chuck a marhahús válláról érkezik. A pecsenyésztés és a tokmányos steak közötti különbség egyszerűen a vágás. Menteni a tokmányot vásárolva sült, szeletelve a steak és fagyasztás őket. A legegyszerűbb, legelfogadtabb tojáskészítés a tojásszelethez, amely kemény, de ízletes, olyan, mint a serpenyőben készített pörkölt.

Helyezzen egy 5-7 lbs-t. Chuck sült egy vágódeszkán. Mérjük meg annak hosszát, hogy megállapítsuk, hány egyenletes vastagságú csirkét lehet vágni, a tojásos steak 2-3 hüvelyk vastag.

Szeleteljük a pörkölteket egy éles 8 hüvelykes séf kés vagy más hosszú pengéjű kés használatával. A penge hossza megkönnyíti a sima felületű vágást, a rövid penge rongyos lesz.

Mark 1-gal. Zip-top táskák a dátummal és a “Chuck” szóval. Kivéve az egyik steaket, helyezze az egyes steak egy zsákba, nyomja ki az extra levegőt, pecsét és fagyassza akár hat hónapig.

Tegye a maradék steak egy fűtött öntöttvas serpenyőben vagy más sütő-safe serpenyőben, amely egy hozzá illő fedéllel és barna kút mindkét oldalán körülbelül öt percig egy oldalon.

Megszórjuk 1 tk. Sózzuk a mandulás steaket. Adjunk hozzá fekete borsot, fokhagymát, babérlevet, petrezselymet, kakukkfűvet, rozmaringot vagy más gyógynövényeket.

Fedjük le a serpenyőt és helyezzük egy 300 fokos fahéj-sütőben 2 órán át.

Távolítsa el a serpenyőt a sütőből, fedezze fel és szeletelje hozzá a szeletelt sárgarépát, hagymát, burgonyát, fehérrépát vagy más zöldségeket.

Fedjük le és térjünk vissza egy másik órára a sütőbe, vagy amíg a hús és a zöldség ajánlatos.