Hogyan kell egy süllyeszteni a sorban, amikor a halászat

A Bass Pro Shops szerint a süllyedők a horgászfelszerelések egyik legfontosabb elemei. A Fish Resource honlapja elmagyarázza, hogy a helyes stílus és a súly süllyesztése növelheti az öngyártását, és lehetővé teszi, hogy horgonyozzon, trolloljon, sodródjon és bemutasson csalikát vagy csalást hatékonyabban. A legjobb süllyesztés kiválasztása egy adott forgatókönyv esetében – függetlenül attól, hogy a hagyományos osztott lövés, a kényelmes gumitermék vagy a kifinomultabb süllyesztett lencse – számos tényezőt magába foglal. Szerencsére a halászzsinórt egy gyors és egyszerű folyamat teszi lehetővé, így egyszerűen kipróbálhatja a különböző lehetőségeket, amíg megtalálja azt, amelyik jól működik az Ön számára.

Split Shot

Nyomja a horgászzsinórt az osztott lövés süllyesztésére. A zacskó elhelyezése változhat. A közös elrendezések közé tartozik a horgok és a bobber közötti csatornahalászás, valamint a különböző súlyú süllyesztett süllyedékek, amelyek az úszó alatti sodródást szabályozzák.

Gumi mag

Nyomja össze az osztott lövés süllyesztett oldalát, hogy összenyomja a fémt, amíg szorosan meg nem fogja ragadni a halászzsinórt.

Ring, Loop és Eye

Csúsztassa óvatosan a zacskóra, hogy megerősítse, hogy megfelelően rögzítve van a vonalhoz.

Nyomja a halászhorogot a zacskó gumibevonatú hornyába.

Csavarja be a gumi szivattyú mindkét végén lévő füleket ellentétes irányban. Ezzel lezárja a horgászcsövet a fülek körül, és rögzíti a zsinórt a vonalhoz.

Csúsztassa óvatosan a zacskóra, hogy megerősítse, hogy a zsinór megfelelően rögzítve van.

Távolítsa el a horgot és bármilyen más felszerelést a vonal vége és a süllyedő hely között.

A horgászzsinór végét vezesse a csönget, a hurokon vagy a szemmel. Sok süllyesztőnek van egy nagy méretű nyílása, amely megkönnyíti ezt a lépést, míg mások megkövetelik, hogy a vonalat egy csekély csatorna segítségével fúrtassa át.

Csatlakoztasson egy csomót a süllyedő alatt azon a ponton, ahol a süllyedő nyugodni akarja. Hagyjon elegendő szabad vonalat a csomó fölött, hogy befogadja a horgot és bármilyen más felszerelést, amelyet a süllyedés alá kell helyezni.