Hogyan kell főzni a t-csontszeleteket egy serpenyőben

A T-csont steak T-alakú csontot tartalmaz a központban. Két különböző vágásból áll, egy a csont egyik oldalán, a szalonna steakén és a szeleten. A T-csont-steak gyengéd és lédús, közepes zsírtartalmú, amely segít a hús megőrzésében. Cook T-csont steak egy serpenyőben, hogy éles a külső és zár a nedvesség belül.

Vigye fel a T-bone steak mindkét oldalát a főzőolajban. Megszórjuk a földet fekete borsot és durva tengeri sót az olajozott hús fölé. A T-csontszeleteket szobahőmérsékleten 30 percig állítsuk be.

Melegítsük elő a serpenyőt 5 percig magasra.

Helyezzük a fűszerezett steaket a fűtött serpenyőbe, és hagyjuk 7 percig száradni. Flip a steak, és hagyja, hogy folytassa searing négy percig. Távolítsa el a T-bone steak a serpenyőből, amikor 140 fokos fahérajelet regisztrál egy hús hőmérőn. Győződjön meg arról, hogy a hőmérő nem ér el csontot, amikor a hőmérsékletet elolvassa.

Helyezze a steakot egy tiszta felületre, és fedje le az alumíniumfólia sátrában. Hagyja, hogy a T-bone steak öt percen át pihenjen. Tálaljuk a pörkölt sült t-csont-steaket forróság közben.