Hogyan kell főzni a tojáshalat

Egy olcsó alternatíva a lepényhal és a rombuszfürtökhöz, a nyíltoeth hal a fehér húsú, enyhe ízű laposhal. A nyugati partvidék és az alaszkai halászok a nyílt fogat, és gyakran a rombuszokként kerülnek értékesítésre a Nyugati parton és a nyílászárókon. Körülbelül 120 kalóriát tartalmaz 4 oz. A nyílt fogak szintén alacsony zsírtartalmúak, és jó forrásuk van a B-vitaminoknak és a niacinnak. A tojáshúst a sütési folyamat során nyálkássá teheti, ezért a halakat először ecetben vagy citromsavban – például citrom- és lime-levben – marjuk a főzés előtt.

Könnyű Parmezán-Crusted Arrowtooth Fish

Az ecetet vagy a citruslevet legalább 30 percig áztassa. Melegítsük fel a sütőt 350 fokos fahéternek.

Füstös-fűszeres tojásfilé

Spritz egy cookie lapot főzés spray. Helyezze a négy filetet a cookie lapra.

Gyümölcsös-gombás nyilak

Tegyen körülbelül 1 tk. Majonézet minden egyes filé esetében, és egyenletesen eloszlatva a hal teljes felületén.

Megszórjuk a panko morzsákat és a reszelt parmezán sajtot. Top frissen apróra vágott kaporral.

Süsse 15 percig, vagy amíg pattanásos, amikor szúrt villával. Adjuk hozzá a táplálékot és a színt az edényhez, a palacsintát a könnyedén pácolt, egész spenót leveleinél.

Melegítsük elő a sütőt 350 fokos fahéternek.

Spray főzés spray egy pohár sütés étel, és helyezze a filé benne.

Keverjük össze a Worcestershire mártással és a kedvenc forró mártással négy-öt csészébe egy kis tálban, és öntsük a négy filé fölé. Hagyja 20-30 percig ülni.

Süsse a filé 15 percig, körülbelül 4 perc mindkét oldalán, vagy amíg pattanásos, amikor szúrt villával.

Tálaljuk egy vékonyra vágott uborka melletti tálalóval sima joghurttal vagy tejföllel, apróra vágott friss mentával megszórva.

Melegítsük fel a sütőt 350 fokos fahéternek.

Az ecetet vagy citruslevet legalább 30 percig áztassa. Távolítsa el a pácból, és szárítsa meg papírtörlővel.

Kombináljuk a sárgabarackot vagy az őszibarackdarabokat az apróra vágott fokhagymával és tarragonnal, és pürével keverjük össze a keverőt vagy az élelmiszer-feldolgozót.

Add hozzá a száraz fehér bort, hogy durva paszta.

Spray egy pohár sütés tál főzés spray. Fektesse a filét a sütőedénybe, és csésze körülbelül 1/2 csésze gyümölcs pürét minden filé tetején.

Süsse 15 percig, vagy amíg a hal pelyhek, ha szúrták villával. Ez az étel jól illeszkedik a rizshez, hogy felhúzza a gyümölcslevekből a gyümölcslevet.