Hogyan kell főzni egy hengerelt marhahús fésülje sült a sütőben

A marhapörkölt sütemények gyakran szabálytalanok a méretük és formájuk miatt, ami egyenetlen főzéshez és nem vonzó kiszolgáló megjelenítéshez vezet. A tojásszárnyakat általában körkörösen formázzák, és egyenletes kör alakúak. Az egyik ilyen legelterjedtebb pörkölt a pecsenyésztés, amelyet általában a tokmány tekercsben használnak. Miközben megvásárolhatja az előhengerelt tokmányos sülteket, a süteményt egy hengerbe sodorhatja, és húsoskötegekhez hozzáadhatja a pörkölést 1-1 / 2 hüvelykre. A chuck sültek a legjobbak, ha hosszú ideig párolják a folyadékot, hogy megakadályozzák a kemény kötőszöveteket.

Szeletelje a sültet nagyvonalúan minden oldalról száraz fűszerekkel, mint pl. Só és bors. Ha kívánja, a pörkölést pácoltathatja, de a pörkölt folyadékban párolja, hogy hasonló ízesítő hatást érjen el.

Előmelegítsen egy kis mennyiségű olajat közepes magas hőmennyiség mellett egy holland kemencében, és csak annyi olajat használjon, hogy lefedje a serpenyő alját.

Adja hozzá a forró olajhoz a hengerelt tokmányot, és mindkét oldalán néhány percig megpirítsa, amíg a gazdag barna színű. Ez a pecsétet a gyümölcslevekben és a kívánatos színben adja a sülteket. Távolítsa el a sültet az olajból.

Saute aromás zöldségeket, például kockára vágott sárgarépát, zellert és hagymát, az olajban néhány percig, vagy amíg puha. Adja hozzá a választott fűszerek és fűszerek a zöldségek ízét. Ez a lépés opcionális, de a zöldségek segítik a pirítós folyadék és a hús illatát.

Helyezze vissza a húst a holland kemencébe. Adjon elegendő finomító folyadékot, hogy lefedje a sült magasság egy-harmadát és felét. Használhat egyetlen folyadékot vagy több folyadék keverékét a sült párolásához. Próbálja meg az olyan összetevőket, mint a paradicsompüré, marhahúsleves, almalé, vörösbor vagy víz.

Melegítsük elő a sütőt 350 fokos fahéternek. Helyezzen egy fedelet a holland sütőbe, és helyezze a serpenyőt a sütőbe a középső rackbe.

Főzze meg a hengerelt marhahús sütését kb. 3 órán át egy 4-5 kilós sültért, vagy amíg a hús villás-tender. Ellenőrizze rendszeresen a sültet, és csavarja a zsíros folyadékot a hús fölé. Adjon hozzá még több zsíros folyadékot a serpenyőbe, ha szükséges, hogy ugyanolyan mennyiségű folyadékot tartson fenn.

Távolítsa el a serpenyőt a sütőből, és tegye a süteményt egy tálalólemezre. Hagyja a süteményt kb. 10 percig pihenni. Vágjuk le a húst a sültből, és tálaljuk. Kívánt esetben használhatja a húsdarabokat és a párolófolyadékot a serpenyőben, hogy gazdag mártást készítsen a sültekhez.