Hogyan lehet eltávolítani a ráncokat a szem körül

Öregedéskor a bőr vékonyabb lesz, és elveszíti rugalmasságát. Ez ráncokat és finom vonalakat jelenít meg, amelyek először a szemek és a száj köré nyúlnak ki. Bizonyos életstílus-tényezők növelhetik az esélyét arra, hogy korai korban fejlődjenek a varjúlábak. Megakadályozza a ráncokat a napfény korlátozásával és nem dohányzással. Ha napsugárzást vagy kalapot visel, akkor védje a szemét. Ne felejtse el alkalmazni a napfényvédőt SPF 15 vagy annál nagyobb mértékben a szem körül.

Hámlasztja a bőrt. Minden este az ágy előtt, használjon hámlasztó arcmosást, hogy megszabaduljon az elhalt bőrsejtektől. Az arcmosó tartalmazzon helyi retinoidokat, hogy segítsen a szem ráncainak kezelésében. A topikális retinoidok az A-vitamin származékai, és finom vonalakban és szemrákban alkalmazhatók.

Alkalmazzon hidratáló szemmel az érintett területre. Minden este ágy előtt, vigyen fel szemmel krémet a varjú lábára. Keressen olyan márkákat, amelyek glikolsavat tartalmaznak. A glikolsav egy alfa-hid-roxisav, amely segíthet eltávolítani az elpusztult bőrsejteket a szem ráncok megjelenésének csökkentése érdekében.

Használja az arcra gyakorolt ​​gyakorlatokat, hogy segítsen lazítani a szem ráncokat. Az arc jóga magában foglalja, hogy különböző kifejezéseket, hogy húzza a bőrt az arcon. Az “Time” magazin egyik mozzanata a Temple Dancer Eyes. A pózra, nyissa ki a szemét, és tartsa az arcát minden izom erejét. Mozgassa szemgolyóit oldalról, és tartsa a pózol öt másodpercig, mielőtt felszabadulna.

Beszélje meg a ráncok kezelését bőrgyógyász vagy plasztikai sebész által. Az egyik kevésbé invazív kezelés a Botox vagy a kollagén injekciók. A Botox blokkolja az izmok mozgását, miközben a kollagént töltőanyagként injektálják a vonalak simításához. A mikrodermabrázió és a dermabráziós eljárások a bőr felső rétegeinek csiszolását jelentik, hogy elősegítsék az új bőrnövekedést. Amikor lézeres terápiát használ, nagyon koncentrált fényt használnak arra, hogy elpusztítsák a bőr felső rétegeit, hogy az új bőr növekedjen a helyén. Az arcápolás és a szememelés magában foglalja a felesleges bőr és zsír eltávolítását a bőr ápolásához.