Hogyan lehet mérni egy fiút egy kerékpárra

A gyermekek kerékpárja eltérő módon van felszerelve, mint a felnőtteknek. Míg a felnőtt legnagyobb gondja a kerékpár vázmérete, a gyermekkerékpárokat általában a kerekek mérete szerint mérik és szerelik fel. A fiú ifjúsági kerékpárjának méretezése nem különbözik a fiatal lány kerékpár méretezésétől, mert a nemek közötti különbségek nem befolyásolják mindaddig, amíg felnőttkori modellekbe nem kerül. De a kereszteződés gyakran különbözik a fiú kerékpárjaitól, és ez meg tudja határozni, milyen egyszerű vagy nehéz a biztonságosan felszerelni és leszállni.

Mérje meg a gyermeke rovarát. Ennek legjobb módja a hüvelyk, mivel a kerékméretet — a fiatal kerékpárméretek meghatározásához használt közös mérést – hüvelykben is mérik. Ez a mérés a lábfej lábától a lábfejig, a lábfej kezdetéig tart.

Szorozzuk meg a gyermeke rovarát 0,75-szel. A kapott szám jó kiindulópont a potenciális kerékpárok megtekintésekor. Például egy 16 hüvelykes beülővel rendelkező gyerek valószínűleg kényelmesnek találja a 12 colos kerekekkel felszerelt kerékpárt, de ilyen méretű lehet érdemes időt és pénzt arra, hogy gyermeke kipróbálja a nagyobb 14 hüvelykes kerékpárokat, mert Gyorsan nő a kisebb motorkerékpár modell.

Válasszon több kerékpáros méretet, és gyermeke leülhessen rajta, és lovagolhasson. Ez nagyon könnyű egy áruházban, ahol a folyosók gyakran helyet biztosítanak a teszteléshez használt kerékpároknak. A gyermeknek képesnek kell lennie arra, hogy könnyen elérje a kormányt és a pedált, és képesnek kell lennie arra, hogy lábát a földre tegye és könnyedén leálljon.

Válassza ki a legnagyobb kerékpár méretét, amelyet a gyermek kényelmesen el tudja vinni.