Hogyan lehet megállítani a jégkorongot a ködképződéstől?

Minden főiskolai és kisebb szintű jégkorongos játékosnak visorát kell viselnie a szemüveg részeként. Ez biztonsági okokból, mivel a szemvédő maszk jelentősen csökkenti a szem és az arc sérülésének kockázatát, a washingtoni Állami Egyetem szerint. A jégkorongok általában ütésálló, átlátszó műanyagból készülnek bevonattal, hogy megakadályozzák a karcolásokat. Sajnos a jégkorong viselője hajlamos a ködképzésre, ami korlátozhatja a látást és károsíthatja a teljesítményt.

Vegyél egy kereskedelmi célú fogkefét, amelyet kifejezetten jégkorongok számára terveztek. Ezek elérhetőek a legtöbb helyen, amelyek jégkorong-maszkot adnak. Használja a játékok előtt.

Törölje le a jégkorong arcát baba samponnal, mielőtt egy játékot megtartaná a ködbe. Használjon szöszmentes vagy mikroszálas törölközőt, amikor bármilyen megoldást alkalmaz a borítón.

Próbálj meg olyan maszkot viselni, amely távolodik az arcodtól. Ez csökkenti a ködképződést.

Kérje meg a többi jégkorong-játékost. Sok jégkorongos játékos esküszik a köd csökkentésének bizonyos módszereivel, például a bébiolajjal vagy az olajtisztítóval ellátott szemüvegtörlővel. Ezeknek a módszereknek az alapja az, hogy a termékekben található olaj meggátolja a víz lecsapódását a maszkra.