Hogyan gördüljenek lefelé

Miután elsajátította az inline korcsolyázás alapjait, meg kell tanulnia, hogyan lehet lejteni a dombokat, amelyek a legtöbb területen normális események, és időnként elkerülhetetlenek. A görkorcsolyázók az Inline Online honlapja szerint olyan gyorsak, mint 75 mérföld per óra, így a megfelelő technikákkal és berendezésekkel való előkészítés fontos. A gyakorlatban válasszon egy dombot, amelyen rengeteg fű van az oldalán, így lehetőséged van arra, hogy lépjen le a dombról, ha úgy érzed, hogy elveszíted az irányítást.

Tegye fel a sisakját, a térdvédőjét, a könyökét és a csuklóvédelmet.

Skate vagy menj fel a dombon, amíg a domb aljából egy harmada nem jár. Ez lesz a kiindulási pontod, miközben megkapod a megfelelő technikát. Állj a fűben, miközben gyakorolod a megfelelő helyzetet lefelé.

Helyezze a kezét a térdére, miközben a bokáját 90 fokos szögben tartja. A földhöz közeledésnél a súlypontot csökkenti, ami stabilabbá teszi Önt. Mindig tartsa távol a lábát a váll szélességétől, ami szintén stabilabbá teszi Önt, mintha a lábai közelebb lennének egymáshoz.

Tegye a súlyát a sarkára. A lábujjaidra ne legyen súlya. Valójában, ha ütközésbe vagy tökéletlenségbe ütközik az úton, akkor a lábujjaidnak meg kell ütniük a csizmás teteit, miközben minden súlya a sarkában marad.

Lépjen a dombra, miután felkészült az első futamra. Maradjon közel a széléhez, hogy kiléphessen a fűbe, ha feltétlenül meg kell állnia.

Lépjen be a helyes állásába, amikor a második lábát a dombra helyezi, így nem sok időt töltesz magadra, miközben lefelé haladsz. Akkor kell elkötelezned magad a dombon, miután lemegy. Ne lépjünk lefelé a lejtőhelyről, amíg el nem éri a domb alját, és addig folytathatja a korcsolyázást, amíg lassul. Ismételje meg ezeket a lépéseket, amíg kényelmetlen lesz ezzel a dombtetőn.

Séta a hegy déli oldalának kétharmadát. Lépj le a fűről, és állítsd be a helyére, miközben lefelé haladsz a dombon. Ha a domb tetején úgy érzed, hogy lassítod magad, akkor kissé visszahúzódhatsz a sarokfékre, de miután elkötelezte magát a dombon, maradjon a helyén, amíg el nem éri az alját.

Sétálj a domb tetejére, miután kényelmesen elmentél a domb két harmadában. Lépjünk a domb tetejére, és menjünk lefelé. Tolja le a domb tetejét egy lábával, majd helyezze vissza a váll szélességébe, és álljon addig, amíg el nem éri a domb alját.