Hogyan készítsünk egy görögszéna italokat

Mint a neve is jelzi, a görögszéna egy mediterrán növény. Ez a keserű ízű növény lóhere jellegű leveleket és hüvelyeket tartalmaz, amelyek barna színű magokat tartalmaznak. Az indiai szubkontinensben a görögszéna leveleit “methi” -nek nevezik, és úgy vélik, hogy rendelkeznek antidiabetikus tulajdonságokkal. A leveleket hozzáadják a pörköltekhez, míg a magokat szárítják vagy pörkölik, és fűszerként használják. Add friss görögszálas leveleket és szárított magokat egy smoothie, vagy gyümölcslé levelei, hogy frissítő italokat. A 100 grammos garnélaráklevél adagja 240 mg káliumot, 3 gramm rostot és 1 gramm zsírt tartalmaz.

A friss görögszéna leveleit alaposan mossa le meleg vízzel. Távolítson el minden gyökeret, virágot és vastag szárakat. Szeletelje a nagy görögszéles fürtöket kisebb darabokra.

Gyümölcslé a friss görögszéna levelei hozzáadásával egy csomó egy időben a juicer adagoló. Folytassa a gyümölcslevek gyümölcslését addig, amíg kb. Fél csésze gyümölcslé nincs. Ez legalább négy vagy öt csomó szükséges.

Friss zöldségeket és gyümölcsöket adjon hozzá a facsaróhoz, hogy ízét hozzáadja a görögszénlé gyümölcséhez. Add hozzá 1 cékla vagy néhány sárgarépa botot édesíteni a lé. Vagy, ízesítse és édesítse almával és citrommal. Keverje össze friss gyümölcsléjét, hogy ötvözi az ízeket.

Készíts egy zöld sima gömbölyget a friss bélszín, alma, banán, avokádó vagy más friss gyümölcs vagy zöldség kombináció keverésével. Add hozzá szárított görögszéna magokat és keverjük össze, amíg összetörni további rost és tápanyagok a smoothie.