Hogyan lehet életveszélyt kapni vesebetegséggel

Bár a vesebetegség megnehezíti az életbiztosítás megszerzését, ez nem teszi lehetetlenné. Ellenőrizze a munkáltatóval egy csoportos tervet, de ha ez nem áll rendelkezésre, keressen egy olyan vállalatot, amely még vesebetegségben is elfogad. Szerencsére vannak olyan vállalatok, amelyek garantált lefedettséget kínálnak orvosi kérdések vagy vizsgák nélkül. Ezek a tervek lehetnek az Ön számára elérhetőek, az Ön állapotától függően.

Határozza meg, hogy a vállalat, ahol dolgozik, kínál életbiztosítást. A csoport előnyei általában könnyebbek a jogosultsághoz, így ez a legjobb lehetőség az elején.

Nézzenek olyan cégekbe, amelyek “minősített juttatások életbiztosítását” kínálják. Az ilyen típusú biztosítás nem igényel orvosi vizsga, de lehet, hogy feltétlenül fel kell fednie azt a tényt, hogy vesebetegsége van. Az ilyen típusú biztosítás hátránya, hogy az első három év alatt nem fizet ki.

Készítse elő az összes alkalmazást, és adja meg az irányelvhez szükséges információkat. Előfordulhat, hogy további információkat kell megadnia, miután jelentkezési lapja aláírásra került. Légy biztos, hogy a vállalat mindent megkövetel és mindent egyszerre nyújt be. Ez sok időt takarít meg.

Szükség esetén szerezzen orvosi vizsga, ha az egyik biztosítótársaságnál van szüksége. El kell mennie a rendszeres orvosához, mert több betekintést nyújthat az egészségének, hiszen ismeri a történelmét.

Kérdezze meg kezelőorvosát, hogy hajlandó lenne közvetlenül kommunikálni a biztosítótársaság jegyzési osztályával. Csakúgy, mint az orvosi vizsga esetében, lehet, hogy jobban betekintést nyer az állapotodba és az egészségedbe.

Fizesse a biztosítási díjakat. Ezek szükségesek ahhoz, hogy a politika váljon és maradjon hatályban.