Hogyan forraljuk a marhahúsot, hogy megkönnyítsük

A marhahús szalonna, a sült marhahús és a vállpörkölt tökéletes marhahúst főzzük. Forralva az izomrostok közötti kemény kötőszövetek lebomlanak. Ez a folyamat a főzőfolyadék ízét és a benne lévő fűszernövényeket zsugorítja, puhítja és áztatja. A főtt marhahús ideális vasárnapi vacsora, mert a főzés után a hús a hét folyamán újra felhasználható számos egyéni étkezésre.

Távolítsa el a marhahúst a hentes csomagolásából, és hideg folyóvíz alatt öblítse le. Hagyja a felesleges zsírt sértetlenül, mivel a zsír a sütési folyamat során a marhahús ízét adja.

Helyezze a marhahúst egy nagy holland sütőbe, és ízlés szerint adja hozzá a kívánt ízesítőket. Például a marhahúst 10 egész feketebors, 1/8 ts. Szegfűszeget és 1 babérlevelet egy édes és fűszeres ízhez.

Állítsa a potot a tűzhelyre és töltse fel vízzel. A víz teljesen lefedi a marhahúst.

Hozd a vizet forrni közepes magas hő hatására, majd fordítsd le a forróságot, és fedezd le a fazékot. Pároljuk a marhahúst 3-5 órán át, vagy amíg nem puhul. Hozd a hőmérsékletet a marhahúsod, mielőtt leállítanád – a húsnak belső hőmérsékletet kell elérnie, 160 ° Fahrenheit.

Távolítsa el a marhahúst a forró vízből, és vigye át egy vágódeszkára.

Szeleteljük át a marhát átlósan a hússzeleten egy éles késsel. Szeleteljük a szeleteket meleg vagy hideg.